پایگاه فرهنگی مذهبی شهدای رضوان

زندگی نامه شهدای منطقه نوق رفسنجان

پایگاه فرهنگی مذهبی شهدای رضوان

زندگی نامه شهدای منطقه نوق رفسنجان

مشخصات بلاگ
پایگاه فرهنگی مذهبی شهدای رضوان

(((نثار ترفیع مقام عالی حضرت صادق الائمه صلوات )))

پایگاه فرهنگی مذهبی شهدای رضوان

زندگی نامه شهدای منطقه نوق رفسنجان

شهدای دهستان رضوان

شهدای بخش فردوس

شهدای بخش نوق

آخرین نظرات

خان طومان؛ ایستگاه آخر فاتح قلعه حسن خان

پنجشنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۵، ۰۶:۰۶ ب.ظ

خواهر شهید مدافع حرم با بیان این که امیر برای فتح شهری در سوریه طی 17 روز که 4 سال در محاصره داعش بود نشان افتخاری را از سوی سردار سلیمانی دریافت کرد گفت: این منطقه پس از بازپس گیری به قلعه حسن خان معروف شد. 

 مونا سیاوش شاه عنایتی خواهر شهید مدافع حرم امیر سیاوش شاه عنایتی معروف به (سیاوشی) با بیان این که امیر از ابتدا عاشق اسلام، اهل بیت(ع) و به ویژه امام حسین (ع) و حضرت زینب(س) بود گفت: ما 4 خواهر و دو برادر هستیم که امیر از میان ما رفت ، او متولد 1367 و فوق دیپلم الکترونیک بود و از سال 1390 وارد نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و 40 روز در کشتی و 20 روز در تهران بود.

 

وی ادامه داد: زمانی که امیر تصمیم گرفت که مدافع حرم شود به خانواده اصلاً اطلاع نداد و داوطلبانه از اسلامشهر ثبت نام کرد و به ما گفت که به ماموریت کاری می روم، به سوریه که رسید، تماس گرفت و گفت که من حرم حضرت زینب (س) هستم و 25 روز بعد نیز خبر شهادتش را برای ما آوردند.

 

خواهر شهید سیاوشی با اشاره به اهدای نشان افتخار به شهید سیاوشی توسط سردار سلیمانی گفت: شهری در سوریه بود که سردار سلیمانی می گفت 4 سال است که در محاصره داعشی ها قرار دارد ولی به فرماندهی امیر و با عملیاتی با نیروهای محدود این شهر طی 17 روز از نیروهای تکفیری بازپس گرفته شد و سپس به قلعه حسن خان معروف شد، بعد از این واقعه سردار سلیمانی نشان افتخار را به امیر داد.

 

وی یکی از مشخصه های بارز این شهید را علاقه وافر به امام حسین (ع) و اهل بیت معرفی کرد و گفت: او علمدار امام حسین (ع) بود و در ایام عاشورا سقاخانه ای را در میدان چیذر درست کرده بود .

 

این خواهر شهید در پاسخ به این سوال که واکنش خانواده شما به خبر شهادت برادر چه بود اظهارداشت: هر پدر و مادری در ابتدا ناراحت می شود زیرا امیر بسیار مهربان و شوخ طبع بود ولی هنگامی که متوجه شدند چقدر برای رفتن تلاش کرده و در این مسیر ثابت قدم بوده راضی به رضای خداوند شدند، حدود 2 سال قبل امیر عکسی را به مادر نشان داد که پرنده ها کنار تصویرش در آسمان پرواز می کردند و به مادر گفت که این عکس به درد شهادت می خورد. هنگامی که خبر شهادت را دادند ما توجه شدیم که او از قبل به فکر شهادت بوده و حتی وصیت نامه ای نیز یک هفته قبل شهادت نوشته که هم رزمانش می گویند انگار شهادت به او الهام شده بود.

 

وی افزود: او در وصیت نامه خود نوشته روزی که شما این وصیت را می خوانید من نیستم ولی چند سفارش دارم، مرا در امامزاده علی اکبر به خاک بسپارید، مداحی مراسم من به وسیله حاج محمود کریمی باشد و همه بانوان در تشییع جنازه من با چادر حضور پیدا کنند و دو دانگ از خانه و حقوق و بیمه عمرم را به همسرم دهید و برادرم نیز لباس خادمی امام حسین (ع) را بپوشد و در مراسم های امامزاده علی اکبر نوکری امام حسین (ع) را بکند، در نهایت هم توصیه کرده بود که زیارت عاشورا را بسیار بخوانید.

 

این خواهر شهید با اشاره به شهادت امیر سیاوشی در واقعه خان طومان تصریح کرد:امیر در ابتدا پایش تیر می خورد و تلاش می کند که کم کم به عقب بازگردد ولی به وسیله قناسه به شهادت می رسد و پیکرش آنجا می ماند تا این که همرزمانش با عملیات های کوچک 4 روز بعد پیکر او را بر می گردانند.

 

وی ادامه داد: در این مدت برادرم به خواب خانواده، دوستان و آشنایان آمده و گفته است که من زنده ام چرا شما ناراحت هستید؟ این جوانان در حال حاضر حافظ مرزهای ما هستند و امیدواریم که به زودی شر دشمنان از سر ما کنده شود.

 

لازم به ذکر است، شهید امیر سیاوشی از نیروهای زبده نیروی دریایی سپاه پاسداران و از دلسوختگان مکتب اهل بیت(ع) بود که برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) به سوریه رفت. وی اواخر پاییز سال 94 ، در دفاع از حرم آل الله به شهادت رسید و پیکرش در امامزاده علی اکبر(ع) چیذر به خاک سپرده شد.

  • خادم الشهداء

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی