پایگاه فرهنگی مذهبی شهدای رضوان

زندگی نامه شهدای منطقه نوق رفسنجان

پایگاه فرهنگی مذهبی شهدای رضوان

زندگی نامه شهدای منطقه نوق رفسنجان

مشخصات بلاگ
پایگاه فرهنگی مذهبی شهدای رضوان

(((نثار ترفیع مقام عالی حضرت صادق الائمه صلوات )))

پایگاه فرهنگی مذهبی شهدای رضوان

زندگی نامه شهدای منطقه نوق رفسنجان

شهدای دهستان رضوان

شهدای بخش فردوس

شهدای بخش نوق

آخرین نظرات

گزارش نشست خانواده شهدا و جانبازان فاطمیون 

پرچم لشکر فاطمیون مزین به یادگاری و امضای خانواده شهدای فاطمیون به مجید قلی‌زاده، مدیرعامل خبرگزاری تسنیم، اهدا شد. 

همچنین در پایان مراسم از اعضای خانواده شهدای فاطمیون حاضر در این نشست و جانبازان مدافع حرم فاطمیون تقدیر شد.

به گزارش پایگاه شهدای رضوان به نقل از خبرگزاری تسنیم، نشست صمیمی خانواده شهدا و جانبازان لشکر فاطمیون(رزمندگان افغانستانی مدافعان حرم) با مدیران و خبرنگاران تسنیم، عصر  19 مرداد ماه 95 در خبرگزاری تسنیم برگزار شد. این مراسم با حضور همسر شهید غفور جعفری و مادر شهید مصطفی جعفری، همسر شهید مصطفی جعفری، همسر و دختر شهید محمد رحیمی، همسر شهید مفقودالاثر خادم جعفری، همسر و دختر شهید یارمحمد مردانی به همراه اسحاق میرزایی، حسن فدایی و سید ابوالحسن حسینی، از جانبازان مدافع حرم فاطمیون برگزار شد.

در این نشست خانواده رزمندگان فاطمیون از فعالیت‌های این خبرگزاری در انعکاس اخبار شهدا و جانبازان فاطمیون تجلیل کردند. همچنین پرچم لشکر فاطمیون مزین به یادگاری و امضای خانواده شهدای فاطمیون به مجید قلی‌زاده، مدیرعامل خبرگزاری تسنیم، اهدا شد.

مدیر عامل خبرگزاری تسنیم: مهاجرت، مجاهدت و شهادت در غربت ویژگی شهدای فاطمیون

مجید قلی‌زاده مدیر عامل خبرگزاری تسنیم در این مراسم با اشاره به نزدیکی میلاد امام رضا(ع) گفت: نقطه درخشان اتصال شیعیان ایرانی و افغانستانی این امام همام،امام رضا(ع) است. حضرت امام جمله درخشانی دارند که فرمودند خون بر شمشیر پیروز است. این کنایه از حوادثی است که در صحرای کربلا اتفاق افتاد و 72 نفر در مقابل یک سپاه عظیم به شهادت می‌رسند و یاد و خاطره آن ها تا ابد چراغ راه همه مردم می‌شود. اتفاقاتی که در جمهوری اسلامی افتاد نیز همینگونه بود. هشت سال دفاع مقدس داشتیم. یکی از نقاط درخشان آن هشت سال، تیپ ابوذر بود که تیپ خودجوشی متشکل از برادران مسلمان و شیعیان با اخلاص افغانستانی ما بود. 2000 شهید افغانستانی در دوران دفاع مقدس ما یک سند افتخار برای همه ماست.

وی افزود: شهدای مدافع حرم تیپ فاطمیون دو ویژگی خاص دارند یکی مهاجرت و یکی مجاهدت. حضرت آقا فرمودند: «امتیاز بزرگ این شهیدان مدافع حرم حکایت از مظلومیت آن‌ها هم دارد شهادت در غربت است.» اینکه یک جوانی از زندگی راحت و نعمات دنیاییش دست بکشد و برای دفاع از دین خدا به کشور دیگری برود و آنجا مجاهدت کند و همانجا به شهادت برسد. این فیض بزرگی است که خدا به همه کس نمی‌دهد. خیلی باید قدر بدانیم. مدافعین حرم از جمله شهدا، رزمندگان، جانبازان و خانواده شهدا مومن‌ترین و بصیرترین رزمندگان هستند.

قلی‌زاده با اشاره به راه پر افتخار شهدای مدافع حرم که داوطلبانه آن را انتخاب کردند، گفت: شهدای مدافع حرم وقتی احساس می‌کنند همه جبهه کفر مقابل جبهه حق قرار گرفته سر از پا نمی‌شناسند وقتی می‌بینند گروه‌های تکفیری تفاوتی بین شیعه و سنی قائل نیستند و هر مسلمانی که همراه انقلاب باشد و دشمن آمریکا، مورد هدف وحشیانه قرار می‌دهند و از همه بالاتر حریم اهل بیت(ع) در معرض خطر قرار می‌گیرد، صبرشان را از دست می‌دهند و برای دفاع پیش قدم می‌شوند. عزیزترین و ارزشمندترین سرمایه خود که جان خودشان است را در طبق اخلاص تقدیم می‌کند.

وی در ادامه تصریح کرد: خدا شما را انتخاب کرده است. در 8 سال دفاع مقدس وقتی پیکر شهیدی داخل شهر و محل زندگی می‌آمد کل حال و هوای آن شهر را عوض می‌کرد. شما ببینید وقتی پیکر شهدای مدافعان حرم می آید ببینید چه حال و هوایی در آن فضا ایجاد می‌کند. مقام شهید مقام خیلی بالاییست. در روایت داریم که «شهدا به خدا می‌گویند به ما اجازه بده دوباره به دنیا برگردیم و دوباره در راه تو شهید بشویم و به مردم بگوییم تو با شهدا چه می‌کنی؟» شهدا زنده‌ و حاضر و ناظر هستند. شهدای مدافع حرم تیم فاطمیون در تاریخ جاودانه می‌شوند. فاطمیون ترجمانی از ایمان کامل است، مهاجرت و مجاهدت و شهادت در غربت ویژگی این شهداست.

قلی‌زاده خطاب به خانواده شهدای فاطمیون از اثرگذاری خون این شهدا گفت و ادامه داد: هدف شهدای شما جان تازه‌ای در کالبد جان اسلام دمید. شهدای شما با خونشان خودشان را در تاریخ جاودانه کردند. چند روز دیگر سالروز شهدای جنگ 33 روزه لبنان است این خط مقاومت از شهدای حزب الله لبنان شروع شد تا به عراق و سوریه رسید و الان می بینیم که همه جبهه کفر در مقابل بزرگی و عظمت شهدای شما تسلیم شدند و کاری از آن ها برنمی‌آید.

مدیرعامل خبرگزاری تسنیم با اشاره به فعالیت های رسانه‌ای تسنیم در مورد شهدای مدافع حرم گفت: افتخار می‌کنیم که در تسنیم خدا این توفیق را به ما داد که گوشه کوچکی از حماسه شهدای شما را به تصویر بکشیم. شهدا شما حق بزرگی به گردن همه دارند. ما باید از شما تجلیل کنیم، ما باید به شما افتخار کنیم که افتخار می‌کنیم. ما در تسنیم سهم کوچکی از حق بزرگی که شهدای شما برگردن ما و همه شیعیان و همه مسلمانان عالم و همه مردم عالم دارند را با بزرگداشت یاد و نام شهدا و بیان قسمت کوچکی از رشادت‌های آنان در رسانه انجام دادیم.

همسر شهید جعفری: همسرم طبق وعده‌اش اول ماه رمضان پیش ما بود و پیکرش را تشییع کردیم

همسر شهید جعفری در این مراسم با اشاره به علاقه همسر شهیدش به شرکت در مسیر پرافتخار مدافعان حرم گفت: همسرم این راه را خیلی دوست داشت و قبل از اینکه با من ازدواج کند در جهاد افغانستان نیز شرکت کرده بود و در این مسیر 4 انگشتش را در انفجار یک ماشین از دست داده بود. یک هفته قبل از عزیمتش به سوریه در مورد شهادت زیاد می‌گفت و از ما حلالیت می‌طلبید. به سوریه رفت و دو ماهی در آنجا ماند. وقتی تلفنی با او صحبت می‌کردم گفت که قصد دارد به مرخصی بیاید من هم به او گفتم اگر ماه رمضان بیایی خیلی خوب است. او در پاسخ قول داد اول ماه رمضان پیش ما باشد. همین هم شد اول ماه رمضان سال 93 روز تشییع پیکر مطهر ایشان بود. همسرم در یک عملیات در شهر حلب به شهادت رسید و شهادتش نیز با اصابت تیر تک‌تیرانداز داعشی به قلبش رقم خورد. انشاءالله بتوانم راه او را ادامه بدهم.

همسر شهید غفور جعفری و مادر شهید مصطفی جعفری با اشاره به شهدای خانواده جعفری گفت: پسرم 26 ساله بود که شهید شد. او اولین شهید خانواده بود. بعد از شهادت او پدرش گفت می‌خواهم راه پسرم را ادامه دهم. او هم دو سال آنجا بود و دو ماهی هست که  شهید شده است. برادرزاده‌ام هم در همین مسیر به شهادت رسید و پیکرش را پس فردا می‌آورند.

مادر و همسر شهیدان جعفری: شکر خدا حضرت زینب(س) هم به ما صبر می‌دهد و هم اشتیاق

همچنین مادر شهید جعفری که برادرزاده‌اش نیز در راه دفاع از حریم اهل بیت(ع) به شهادت رسیده است با اشاره به علاقه دختران شهید حیدری(برادرزاده‌اش) به راهی که پدرشان انتخاب کرد، گفت: مریم  فرزند شهید همیشه می‌گوید اگر روزی دختران را به سوریه ببرند اولین نفر خودم در این راه حضور پیدا می‌کنم. او همیشه به دوستانش می‌گوید بیایید راهی برای رفتن به سوریه پیدا کنیم و بتوانیم مسیری که پدرانمان رفتند را ادامه دهیم.

وی افزود: همسر من هم کشاورز بود و هم خوب کار می‌کرد. پسرم نیز اهل کار بود وضع خوبی داشتیم و اینطور نبود که کسی بگوید این شهدا به خاطر پول به سوریه رفتند. برادرم نیز وضع مالی خوبی دارد ولی می‌گوید دوست دارم به سوریه بروم و علاقه مند است در این راه قدم بگذارد. شکر خدا حضرت زینب(س) هم به ما صبر می‌دهد و هم اشتیاق.

مریم حیدری فرزند شهید محمد حیدری نیز با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی پدرش گفت: پدرم خیلی مهربان و تودار بود، همه از او راضی بودند، همه جا وقتی صحبت از او می‌شود، از مظلومیت او می‌گویند، بسیار خانواده‌دوست بود، هیچ وقت نه با کسی با تندی صحبت کرد و نه با خشونت با بچه‌هایش رفتار کرد و همیشه با بچه‌هایش مثل یک دوست بود. وقتی دلتنگ او می‌شوم، دو رکعت نماز به نیتش می‌خوانم.

همسر شهید محمد رحیمی نیز در این نشست با اشاره به عزیمت همسرش به سوریه گفت: بهمن ماه سال 93 بود که او بدون اینکه اطلاعی به ما بدهد و به صورت مخفیانه به سوریه رفت. بعد از گذشت یک ماه متوجه شدم که او در سوریه حضور دارد. سال 94 هم به شهادت رسید. 8 یا 9 ماه پیکر مطهرش مفقودالاثر بود و بعد از گذشت این مدت پیکرش پیدا شد و آن را به خاک سپردیم. همسرم این راه را خیلی دوست داشت، راهی بود که خودش آن را انتخاب کرده بود. ما هم راضی به رضای خدا هستیم. هم اکنون سه فرزند دارم که امیدوارم بتوانم آنها را همانطور که پدرشان می‌خواست تربیت کنم.

همسر شهید یارمحمد مردانی نیز تنها اشاره کوتاهی به نحوه شهادت همسرش کرد و گفت: او در مهرماه سال 94 در تدمر به شهادت رسید. زخمی شده بود و در اثر خونریزی زیاد به شهادت رسید. از او یک فرزند 5 ساله به نام فاطمه زهرا به یادگار مانده است.

همسر شهید خادم جعفری: بعد از گذشت بیش از یک سال از شهادت همسرم هنوز پیکر او مفقود است

همسر شهید خادم جعفری هم از دیگر مهمانان این نشست بود. او نیز با اشاره به نحوه شهادت همسرش گفت: همسرم در 31 فروردین ماه سال 94 در عملیات بصرالحریر به شهادت رسید. کسی از ستاد و یا مسئولین نحوه شهادت او را به ما خبر ندادند. مدتی طول کشید تا اطمینان پیدا کنیم که به شهادت رسیده است و هنوز بعد از گذشت بیش از یک سال از شهادتش پیکر او مفقودالاثر است.

وی افزود: همسرم چند روز مانده بود به 13 فروردین ماه، عزم سفر به سوریه داشت که سه دخترم به او اصرار کردند تا سیزده بدر را پیش آنان بماند و او هم قبول کرد. همان شب به دیدار همرزمانش رفته بود که آن‌ها نوبت اعزام داشتند و به دلش انداختند که همسرم نیز با آنها برود. به همین دلیل همان شب زنگ زد به خانه و گفت که مرا حلال کنید. شرایط طوری شده که می‌خواهم همین امشب بروم. یک هفته بعد از عزیمتش به سوریه با ما تماس گرفت و گفت به حرم بروید و برایم دعا کنید. به جایی می‌روم که نیاز به دعای زیادی دارم. با این سخنانش فهمیدیم حتما عملیاتی در پیش رو است. به حرم رفته و برایش نذر کردیم و او در همان عملیات به شهادت رسید.

همسر شهید خادم جعفری ادامه داد: همان ابتدا کسی خبر شهادتش را نداد چند تن از رزمندگانی که به سوریه رفته بودند وسایل او را برای ما آوردند و گفتند ما شب عملیات دست روی قرآن گذاشتیم و قرار شد هر کسی که زنده برگشت خانواده مابقی را در جریان شهادت دیگران بگذارد. آنجا برای نخستین بار خبر شهادتش را شنیدیم و بعد از آن هم مدتی گذشت تا خبر قطعی شهادت به ما اعلام شد.

فرزند 10 ساله شهید: خوشحالم پدرم شهید مدافع حرم است و می‌تواند در قیامت شفیع همه ما و آدم‌های خوب دنیا باشد

چند تن از فرزندان خردسال شهدای فاطمیون نیز در این نشست نیز حضور داشتند. سمیرا جعفری فرزند شهید جعفری که تنها 10 سال سن دارد با یادآوری به شهادت پدرش به نکته جالبی که پدرش در توصیف حجابش نقل کرده، اشاره کرد و گفت: خوشحالم پدرم شهید مدافع حرم حضرت زینب(س) است و می‌تواند در قیامت شفیع همه ما و آدم‌های خوب دنیا باشد. از همه خانم‌ها می‌خواهم با رعایت حجابشان راه این شهدا را ادامه بدهند و کاری بکنند که خدا از آنها راضی باشد. پدرم همیشه می‌گفت چادر از روی سرت نیفتد. او می‌گفت به نظرم چادر، جادُر است یعنی جایی که یک مروارید را در خودش محفوظ نگه می‌دارد.

جانباز فاطمیون: به مجروحیتم افتخار می‌کنم/مدت درمانم تمام شود باز هم برمی‌گردم به سوریه

سه تن از جانبازان مدافع حرم از رزمندگان فاطمیون نیز در نشست حضور داشتند که به بیان نحوه مجروحیتشان در درگیری‌ با تروریست‌های تکفیری در سوریه پرداختند. جانباز مدافع حرم اسحاق میرزایی با اشاره به نحوه مجروحیتش گفت: در 19 فرودین ماه با اصابت ترکش خمپاره از ناحیه چشم مجروح شدم و چشم چپم تخلیه شد. الان دید چشم راستم الحمدلله خوب است اما چشم چپم را از دست دادم.

جانباز حسن فدایی هم در مورد نحوه مجروحیتش گفت: من در عملیاتی در حلب بودم اول دستم مورد اصابت گلوله مستقیم قرار گرفت. تاریخ این مجروحیت متعلق به 18آذرماه است. چند ساعت بعد از آن هم با پسر عمویم آقای ذوالفقار با هم بودیم که او شهید شد و من مجروح شدم. دستم از کار افتاده است. الان انگشتانم کار می‌کند. به این مجروحیت افتخار هم می‌کنم اگر طول درمانم تمام شود و بتوانم و خواست خدا باشد باز هم می‌روم.

حاضرم تمام زندگی‌ام را بدهم باز حس شیرین لحظه مجروحیت برایم تکرار شود

جانباز سید ابوالحسن حسینی نیز با اشاره به مجروحیتش در تدمر گفت: من از ناحیه هر دو پا مجروحم. پای چپم از هشت سانت زیر زانو قطع شده است. پای راستم هم چون هنوز بخشی از اعصابش کار می‌کرد، آن را قطع نکردیم. من در تدمر در یک عملیات داوطلبانه مجروح شدم. چون تدمر تازه سقوط کرده بود، بچه‌ها کمی دلهره داشتند. با ماشین می‌رفتم با سرعت زیاد می‌رفتم. پنجره سمت خودم را پایین دادم. اینها یک بمب کنار جاده‌ای گذاشته بودند و به صورت کنترل از راه دور زدند. ماشین من چون شیشه های دودی داشت فکر کردند ماشین یکی از مسئولین است برای همین آن را زدند. من و سید علی حسینی که کنارم بود مجروح شدیم.

وی افزود: دنده‌هایم هم شکسته بود. حاضرم تمام زندگی‌ام را بدهم و باز هم آن لحظات برایم اتفاق بیفتد. احساس شیرینی آن لحظه داشتم. شهادتین را هم گفتم و فکر کردم زنده نمی‌مانم. من 31 ساله هستم و یک بچه 3 ساله به نام محمد جواد دارم. 7 ماهه بود که من برای اولین‌بار به سوریه رفتم. به همسرم گفتم بچه ما چیزی از بچه امام حسین(ع) کم ندارد. او هم فدای این راه. در این راه من هیچ شکی ندیدم و هیچ ترسی نداشتم.

در پایان مراسم مدیر عامل خبرگزاری تسنیم از اعضای خانواده شهدای فاطمیون حاضر در این نشست و جانبازان مدافع حرم فاطمیون تقدیر کرد.

فاطمیون یکی از نیروهای فعال شیعه و مبارز افغانستانی است که برای دفاع از حرم قهرمان کربلا عقیله بنی‌هاشم حضرت زینب کبری و حضرت رقیه سلام الله علیهما در مقابل نیروهای داعش در سوریه حضور دارند. با حمله تکفیری‌ها به سوریه و در خطر قرار گرفتن حرم حضرت زینب(س)، عاشقان اهل‌بیت(ع) به دفاع از حرم بانوی کربلا پرداختند؛ از این رو افغانستانی‌های بسیاری که در سوریه بودند، جانانه از حرم اهل بیت(ع) دفاع کردند. همچنین افغانستانی‌های دیگری که در کشور افغانستان و سایر کشورها بودند به سوریه رفتند. مجاهدان افغانستانی سپاه محمد(ص) که در افغانستان در زمان مبارزه با طالبان در خط مقدم بودند و همچنین نیروهای تیپ ابوذر که در زمان دفاع مقدس کنار رزمندگان ایرانی به دفاع از اسلام پرداختند هسته اولیه فاطمیون را تشکیل دادند.

در ابتدا این جمع برای تجدید خاطره آن دوران، هیئت مذهبی را تشکیل داده و جمعه هر هفته دعای ندبه برگزار می‌کردند که با آغاز تجاوز به خاک سوریه، در اولین نوبت یک گروه 22نفره به‌صورت داوطلبانه به این کشور رفتند. فاطمیون در سال 1390 هجری شمسی با استعداد یک گروهان اعلام موجودیت کرد، تبدیل به تیپ شد و اکنون به‌جهت استقبالی که از شرکت داوطلبانه افراد در این گروه شده است و افزایش تعداد نیروهای آن و توان عملیاتی به نام لشکر شناخته می‌شود. فرمانده فاطمیون، سردار علیرضا توسلی اهل افغانستان ملقب به ابوحامد بود که سال 93 در پی یک جنگ نابرابر و دفاع شجاعانه از این حریم مقدس به شهادت رسید

  • خادم الشهداء

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی